Staroplaninski melem

Staroplaninski melem za kurije oko I bradavice
Prirodni preparat za tretman virusnih promena na koži koje su prouzrokovane dejstvom HPV (Humanog Papiloma) virusa. Kurje oko, Bradavice na telu i rukama, Viseće bradavice, Polne bradavice (Kondilome), kao i bolni Žulj na tabanu. Sve te ružne, bolne i neprijatne stvari, nemaju nikakvih šansi kod nas. Tretman je apsolutno siguran i krajnje efikasan, sa veoma malim procentom recidiva. Budite sam svoj pedikir i sprovedite svoj tretman, kod kuće, sami.
Staroplaninski melem za hemoroide
Pažljivo odabrani prirodni sastojci u kombinaciji sa tradicionalnom izradom, besprekornom, apsolutno prirodnom sirovinskom bazom, morali su dati ovoj kremi izuzetno, slobodno možemo reći i magično svojstvo. Dakle, ovo je Staroplaninski melem protiv Hemoroida koji zaista deluje, to jest apsolutno opravdava svoj naziv u šta se je uverilo na hiljade naših zadovoljnih i krajnje zahvalnih korisnika.
Staroplaninki melem za ekcem I psorijazu
Poseduje veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat. Njegovo dejstvo je ukoliko možemo tako da se izrazimo, malte ne magično. Izuzetno je efikasan u lečenju Ekcema (Dermatitisa koji se manifestuje crvenilom, svrabom i perutanjem kože), veoma je efikasan u tretmanu Psorijaze gde nakon mesec dana tretmana dolazi do drastičnog poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija. Akne (Mladalačke bubuljice), Čir na koži, Ubodi insekta, Atletsko Stopalao (gljivično oboljenje stopala), samo su neke od indikacija koje Staroplaninski melem za Psorijazu i Ekcem uspešno i krajnje efikasno odstranjuje. Krajnje je efikasan u lečenju i tretmanu promirzlina zbog itrazitog dejstva pojačanja cirkulacije krvi, te se preporučuje preventivna upotreba kod osoba koje u svojim aktivnostima imaju izlaganje ekstremiteta niskim temperaturama, kao što su planinari, lovci, ljubitelji prirode itd.